Skip to content
NOWCAST WESH 2 News at Noon
Watch on Demand
Advertisement

Test Stream 5/23 (Pre-Glimmer)

Test stream

Test Stream 5/23 (Pre-Glimmer)

Test stream

Advertisement
Test Stream 5/23 (Pre-Glimmer)

Test stream

Test Stream 5/23 What I'm seeing in prod is that under Assets > Video, players render and play as expected.In a content items, players render and play as expectedClicking the Preview button from the content item, players do not render -- this is not a new issue.Copying the preview URL and opening in a new window -- Lumiere player renders and plays there as expected.Carrie Osland checking Live video now... What I'm seeing in prod is that under Assets > Video, players render and play as expected.In a content items, players render and play as expectedClicking the Preview button from the content item, players do not render -- this is not a new issue.Copying the preview URL and opening in a new window -- Lumiere player renders and plays there as expected.Carrie Osland checking Live video now... What I'm seeing in prod is that under Assets > Video, players render and play as expected.In a content items, players render and play as expectedClicking the Preview button from the content item, players do not render -- this is not a new issue.Copying the preview URL and opening in a new window -- Lumiere player renders and plays there as expected.Carrie Osland checking Live video now...

Test Stream 5/23

Advertisement

What I'm seeing in prod is that under Assets > Video, players render and play as expected.

In a content items, players render and play as expected

Clicking the Preview button from the content item, players do not render -- this is not a new issue.

Copying the preview URL and opening in a new window -- Lumiere player renders and plays there as expected.

Carrie Osland [13 minutes ago]
checking Live video now...

What I'm seeing in prod is that under Assets > Video, players render and play as expected.

In a content items, players render and play as expected

Clicking the Preview button from the content item, players do not render -- this is not a new issue.

Copying the preview URL and opening in a new window -- Lumiere player renders and plays there as expected.

Carrie Osland [13 minutes ago]
checking Live video now...

What I'm seeing in prod is that under Assets > Video, players render and play as expected.

In a content items, players render and play as expected

Clicking the Preview button from the content item, players do not render -- this is not a new issue.

Copying the preview URL and opening in a new window -- Lumiere player renders and plays there as expected.

Carrie Osland [13 minutes ago]
checking Live video now...